CEE – Certificat d’eficiència energètica per habitatges

PROPIETARI, no et despistis!

 

Et recordem que és OBLIGATORI* que tots els immobles que s’ofereixen per a la venda o lloguer disposin d’ETIQUETA ENERGÈTICA.

T’informem que poden arribar sancions per a fer publicitat d’immobles que no disposin d’etiqueta energètica.

T’informem que aquesta etiqueta té una validesa de 10 ANYS. Per tant, pensem que és absurd esperar a tramitar-la a l’últim moment i patir el risc de rebre alguna sanció pel fet d’incomplir la llei.

T’informem que col·laborem amb diversos tècnics del Moianès que et poden tramitar l’ETIQUETA ENERGÈTICA.


*EL QUE DIU LA LLEI:

El dia 1 de juny del 2013 entra en vigor el procediment de certificació energètica dels edificis, d’acord amb el Reial Decret 235/2013.

Aquest procediment comporta la realització per part d’un tècnic d’un certificat on es valorarà l’eficiència energètica de l’edifici, i que serà necessari per tal que l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) emeti una etiqueta que qualificarà l’edifici en funció de la seva eficiència.

Aquesta etiqueta serà obligatòria en qualsevol operació de compra o lloguer, i també s’haurà d’incloure en qualsevol acció publicitària que tingui el mateix objectiu.

Novetats per inversors

Novetats cases en venda

P-1363 – Pis assolellat de 3 habitacions a Moià

Pis de 3 habitacions molt assolellat i amb bones vistes situat a Moià, al costat...

Pis de 3 habitacions molt assolellat i amb bones vistes situat a Moià, al costat de l’Institut de secundària i la zona esportiva. Distribuït en...

75 m2
3
1
100.000 €
100.000 €
75 m2
3
1

P-1464- Pis molt cèntric en venda a Moià

Pis situat al nucli urbà de Moià. Disposa de 3 habitacions, de les quals una...

Pis situat al nucli urbà de Moià. Disposa de 3 habitacions, de les quals una d’elles és una habitació doble suite i les altres dues...

85 m2
3
2
185.000 €
185.000 €
85 m2
3
2